Zondag 1 november GEEN kerkdienst

Helaas is onze voorganger van as. zondag. Ds Webbink door het coronavirus getroffen. Het is jammer genoeg niet gelukt om op deze korte termijn een vervanger te vinden. Daarom kunnen we niet anders dan de dienst te laten vervallen. Wij rekenen op uw begrip voor deze onvoorziene omstandigheden. Wij wensen Ds Webbink een voorspoedig herstel toe.

Dan de mededelingen van de diaconie van as zondag nu langs deze weg:

We zamelen nog steeds kleding in voor Villa Vrede. U kunt as.woensdag 4 november van 17:00-19:00 terecht bij de Open Poort of zondag 8 november rond de dienst. We zamelen levensmiddelen in voor de voedselbank. Er staat hiervoor een mand in de hal van de kerk. Mocht u meedoen aan de postcodeloterij en de cadeaukaart die u krijgt niet gebruiken, dan kunt u die ook geactiveerd doneren. Wij zullen dan boodschappen kopen met deze kaart en doneren aan de voedselbank. De verloopdatum van de kaart is 15 november

Woensdagavond 4 november: Wereldmaaltijd en YouTube uitzending. Alle 70 maaltijden zijn gereserveerd! U kunt niet meer bestellen. Deze avond hebben we ook een YouTube uitzending van ca 18:45-19:30 uur. Ds Kees Burger zal 2 overdenkingen doen en het combo zal spelen. We nodigen u van harte uit om deze uitzending te volgen en zo dit moment met elkaar te delen. U kunt natuurlijk ook nog op een later moment terugkijken.